Walmar Vine

Walmar Vine forhandler primært hvidvine fra Alsace og rødvine fra Beaujolais, Rhône, Faugères og Bordeaux. I maj 2015 har vi fået 3 vine fra Østrig: Grüner Veltliner, Chardonnay og Blaufränkisch.

Prislister og en beskrivelse af vinene findes her på hjemmesiden, under de enkelte områder.

I 2007 startede jeg selv på at importere vin, efter at jeg gennem nogle år havde haft vinsmagninger på privatadressen.  Jeg startede med at importere vine fra Alsace, Beaujolais (Cru'er) og fik senere også de andre vine fra prislisten på programmet, senest fx gode vine fra Bordeaux, Faugeres og Rhône samt flere dessertvine.

Jeg sælger kun vine af god kvalitet fra små uafhængige vinbønder – og kun vine som jeg selv har afprøvet i forvejen. Jeg ønsker ikke at konkurrere på de priser, et supermarked eller en grænsekiosk kan levere vin til. Jeg har et ønske om at levere vine af høj kvalitet, og som normalt ikke kan fås.

Jeg er i dag pensioneret historie, tysk– og fransklærer og rejser ofte rundt i vindistrikterne for at finde de helt rigtige kvaliteter og priser, som kan komme kunderne til gode.

Jeg arrangerer også vinsmagninger på favorable vilkår for grupper på 8–17 personer, evt. sammen med en samarbejdspartner også for lidt større grupper.

Med venlig hilsen Hans Walmar